Download Lagu Darso Mawar Bodas Mp3

Mintonkeun deui friska putra daerah pajampangan dina kaparigelana
ngawih sunda nu nyandakeun kawih mawar bodas cipt Uko H wilujeng
nyaksenimugia. Live panggung ujangdarso ft yayan jatnika duet enak.




Cover Lagu Sunda Mawar Bodas Darso Versi Gitar Akustik by Anjar Boleaz
Play

The
Best Darso ℗ Citra Suara Released on.

Download lagu darso mawar bodas. HENNA ART BY CUDAR. Mapay jalan satapak Ngajugjug ka hiji lembur Henteu karasa
capena Sabab aya nu diteang Hujan angin dor dar gelap Hunteu aya keur
ngiuhan Sanajan. Bantu
ngabagikeun nya lur ka dulur2 sadayana.

Mawar Bodas Detty Kurnia Detty Kurnia (lahir di Bandung, Jawa Barat,
15 Agustus 1961 – meninggal di Bandung, 20 April 2010 pada umur 48
tahun) adalah. Kumpulan tembang pop sunda enak untuk didengar, kompilasi pop sunda
#cinta #mawarbodas #aduhmanis #sorbanpalid #emutbae #bulancangkuang. Kompilasi Pop Sunda H Darso Pilhan Lagu Terbaik Sepanjang Jaman
Tracklist 01Kabogoh Jauh 02Mawar Bodas 03Panganten Anyar 04Midang
Bingah.

Mudah mudahan resep kana ieu lagu. Uko Hendarto Music Remixer By. Hallo Penggemar Karaoke, kami sediakan wadah bagi anda yang ingin
bernyanyi dan disinilah tempatnya.

Pop Sunda Darso Lagu Sunda Lawas Yang Jadi Paporit Orang Sunda
Tracklist 01Dadali Manting 02Demi Anjeun 03Mega Sutra Pantai Carita
04Midang.




MAWAR BODAS Deti kurnia Friska Pop Sunda Cover
Play




Pop Sunda Mawar Bodas Audio Video Bening Pisan
Play




Mawar bodas karaoke
Play




Pop Sunda Mawar Bodas Full Album 2021
Play




Asep Darso Mawar Bodas Calung Official Video
Play




Mawar bodas yayan jatnika ft ujang darso
Play




Nella Kharisma Mawar Bodas OFFICIAL
Play




Mawar Bodas
Play




Mawar Bodas Versi Akustik Gitar Cover by Santi Aditya amp Anjar Boleaz
Play